Zondag 1 december reikte pastoor Peter Wellen in de St.Stephanuskerk in Meppel een Bonifatiuspenning uit aan André Klaassen.

André is al meer dan 25 jaar actief is voor onze parochie (en de voormalige St.Stephanusparochie) als lid van de werkgroep Diensten Onder Leiding van Parochianen.

Daarnaast was hij jarenlang lid van het koor en penningmeester van het parochiebestuur. Tegenwoordig is hij nog steeds betrokken bij de kerkbijdageadministratie en actief voor de KBO.

Ook Jan Faber ontving een Bonifatiuspenning voor het vele werk dat hij in de afgelopen jaren heeft verricht voor parochiële begraafplaats Hesselingen (o.a. voor de fondsenwerving en administratie) en voor het huidige en voor het voormalige parochieblad St.Stephanusvuur.
Ook is hij betrokken bij de fondsenwerving voor een nieuw orgel in de Sint Willibrordkerk in Beilen.

Uiteraard werden beide echtgenotes in de bloemetjes gezet, want zonder hun steun . . ..

Naar fotoalbum > > >