De Veertigdagentijd is een seizoen van bidden, vasten, geven en voorbereiden op het hoogfeest van Pasen. Elke week in de Veertigdagentijd wordt er in de RK kerk Sint Willibrord Beilen een retraiteavond in monastieke stijl gehouden. Op deze avonden mogen we op een eeuwenoude wijze onszelf en de ander verrijken door ontmoeting, samen eten en gebed. Dit alles in een sfeer van rust, stilte en inkeer.

De retraiteavonden worden door vrijwilligers georganiseerd en ze zijn open voor iedereen. Aan deze avonden zijn geen kosten verbonden, maar er wordt een vrijwillige bijdrage ten bate van de Vastenactie.

De avonden zien er ongeveer als volgt uit:

• 18.00 Inloop en ontmoeting met koffietafel
  • 18.30 Maaltijd in stilte
  • 19.15 (gezongen) Getijdengebed in de kerk

Hierna  verlaten we in stilte de kerk.

De data zijn: maandag 11 maart, maandag 18 maart, maandag 25 maart, maandag 1 april, maandag 8 april en maandag 15 april.

Adres: Prins Hendriksstraat 5, 9411 NZ Beilen

Voor meer informatie of om u zich op te geven: Linda Bridges Karr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 26888642 of Wiebrand Boonstra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 45283668.

(Opgave kan tot 12.00 uur op de betreffende dag, maar het aantal plaatsen is beperkt.)