In dit diaconale jaar willen we o.a. de barmhartigheid zichtbaar maken door middel van kunstuitingen.

1. Op woensdag 30 januari is er een workshop kaarsen maken in de parochiekerk van Hoogeveen.
De aanvang is om 14.00 uur.
2. Op dinsdag 5 februari geeft Aad van der Klaauw een workshop gedichten maken in de parochiekerk van Meppel. De aanvang is om 19.30 uur.

U kunt zich hiervoor opgeven per mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een aanmeldingsformulier dat op de tafel van de Kunst van Barmhartigheid te vinden is achter in alle drie parochiekerken.