Vergadering Parochiebestuur

27-03-2019 20:00
Prins Hendrikstraat 5, Beilen

ONTMOETINGSDAG PARTNERVERLIES

De diocesane werkgroep Partnerverlies van het Bisdom Groningen-Leeuwarden organiseert elk half jaar in telkens een andere regio een Ontmoetingsdag voor mensen die hun partner door de dood hebben verloren. De eerstkomende Ontmoetingsdag is in de regio Drenthe op donderdag 12 oktober 2017 van 10.00 tot ongeveer 15.30 uur in het parochiehuis van Ter Apel, Hoofdstraat 75, 9561 JD. Het ‘ontmoeten’ staat op deze dag voorop, omdat praten met mensen, die kort of al langer geleden hetzelfde hebben meegemaakt erg waardevol en helend kan zijn.

Pastor Bernard Buit zal een inleiding houden over verliesverwerking. Hij zal ook stilstaan bij de plaats, die God daarbij inneemt. De dag zal worden besloten met een korte viering. Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd. Er wordt van u een bijdrage in de kosten gevraagd van € 12,00. Als u het prettig vindt, kunt u iemand uit uw omgeving meenemen.

U kunt zich tot 5 oktober 2017 opgeven bij de afdeling Pastorale Dienstverlening van het Bisdom Groningen-Leeuwarden, Ubbo Emmiussingel 79, 9711 BG Groningen, tel. 050-4065888, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u meer of andere informatie, dan kunt u bellen met: Mevr. J. v. Mensvoort-Brugmans, tel. 0591-351596 Mevr. M.H.A. Steen-Blom, tel. 0516-850820 Dhr. A. van Rijdt, tel. 0527- 615748

Na opgave ontvangt u rond 6 oktober 2017 een programma, een routebeschrijving en verdere informatie over de ontmoetingsdag.

230x230-1 Parochie-drieeenheid.nl