Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Parochiedag

Categorie
Parochie agenda
Datum
16-06-2019 10:00
Locatie
Blankenslaan-Oost 2a, Hoogeveen

ONTMOETINGSDAG PARTNERVERLIES

De diocesane werkgroep Partnerverlies van het Bisdom Groningen-Leeuwarden organiseert elk half jaar in telkens een andere regio een Ontmoetingsdag voor mensen die hun partner door de dood hebben verloren. De eerstkomende Ontmoetingsdag is in de regio Drenthe op donderdag 12 oktober 2017 van 10.00 tot ongeveer 15.30 uur in het parochiehuis van Ter Apel, Hoofdstraat 75, 9561 JD. Het ‘ontmoeten’ staat op deze dag voorop, omdat praten met mensen, die kort of al langer geleden hetzelfde hebben meegemaakt erg waardevol en helend kan zijn.

Pastor Bernard Buit zal een inleiding houden over verliesverwerking. Hij zal ook stilstaan bij de plaats, die God daarbij inneemt. De dag zal worden besloten met een korte viering. Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd. Er wordt van u een bijdrage in de kosten gevraagd van € 12,00. Als u het prettig vindt, kunt u iemand uit uw omgeving meenemen.

U kunt zich tot 5 oktober 2017 opgeven bij de afdeling Pastorale Dienstverlening van het Bisdom Groningen-Leeuwarden, Ubbo Emmiussingel 79, 9711 BG Groningen, tel. 050-4065888, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u meer of andere informatie, dan kunt u bellen met: Mevr. J. v. Mensvoort-Brugmans, tel. 0591-351596 Mevr. M.H.A. Steen-Blom, tel. 0516-850820 Dhr. A. van Rijdt, tel. 0527- 615748

Na opgave ontvangt u rond 6 oktober 2017 een programma, een routebeschrijving en verdere informatie over de ontmoetingsdag.

 
 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­