Onze Lieve Vrouw Visitatie

Hoogeveen vieringen
16-09-2020 18:45
Blankenslaan-Oost 2, Hoogeveen

Herstart vieringen in onze kerk

Fijn dat we na een lange periode weer samen mogen komen, zij het eerst nog met een kleine groep. Vanaf 1 juli al weer met wat meer mensen samen vieren. In onze kerk mogen 50 personen samenkomen.

Zoals bekend zijn er vele afspraken gemaakt om in deze viering samen te mogen komen. Veel zal voor u bekend zijn maar we willen graag toch een aantal afspraken nog even met u doornemen.

1. De kerk is 30 minuten voor aanvang van de viering open.

2. U dient 15 minuten voor aanvang van de viering aanwezig te zijn.

3. Zowel buiten als in de kerk houdt u zich aan de 1,5 meter regel.

4. De entree is via de gebruikelijke ingang (enkele deur).

5. Familieleden of paren die bij elkaar willen zitten moeten gezamenlijk binnenkomen.

6. De garderobe is buiten gebruik. U kunt uw jas meenemen en in de kerkzaal leggen op de lege bank voor u.

7. De looplijnen zijn met blauwe tape gemarkeerd en om de 1,5 meter staat een gele stip.

8. Bij binnenkomst meldt u zich bij de ontvangsttafel. Hier zit een lid van de Locatieraad die de reservering checkt. Op de tafels naast de ontvangsttafel liggen de kerkboekjes met daarbij een mandje voor het geld en een mandje voor het kaarsengeld voor Maria.

9. De Mariahoek is afgesloten.. Wilt u een kaarsje (laten) aansteken, dan kunt u hiervoor geld in het betreffende mandje doen. Tijdens de viering steekt de Corona Coördinator de kaarsjes bij Maria aan.

10. De toiletvoorzieningen zijn buiten gebruik. Alleen bij hoge uitzondering kan de Corona Coördinator (herkenbaar aan zijn gele hesje) deze openen.

11. Voor het betreden van de Kerkzaal moet u uw handen ontsmetten.

12. In de Kerkzaal volgt u de aanwijzingen van de aanwezige kosters.