St. Stephanus

Meppel vieringen
18-10-2020 10:00
C. de Vos van Steenwijklaan 30, Meppel

Naar het stappenplan om te reserveren voor de vieringen in Meppel.
In onze kerk mogen maximaal 70 personen samenkomen.
U kunt op 2 manieren reserveren via de website en telefonisch.

Reserveren via de website
1. Ga naar de volgende webpagina: https://eventix.shop/z6jzgqrz

(Door op de link te klikken komt u rechtstreeks in het reserveringssysteem, de code is: z6jzgqrz).

U komt dan op de pagina waarop de vieringen in onze kerken staan vermeld.

2. Kies het gewenste aantal toegangskaarten voor de gewenste viering (datum/tijdstip).

U kunt maximaal 2 kaartjes per keer reserveren! Wilt u meer dan 2 kaartjes reserveren voor dezelfde viering, bijvoorbeeld voor het hele gezin, dan is het mogelijk meerdere boekingen te maken.

3. Indien er geen kaarten meer beschikbaar zijn, wordt dat direct aangegeven.

4. Vul de gevraagde gegevens in (naam, e-mail adres etc.).

5. Accepteer de algemene voorwaarden van Eventix (aanvinken) en plaats de bestelling.

6. U ontvangt per direct een e-mail met de toegangskaarten, maar u kunt ze ook downloaden vanaf de computer.

7. Print de tickets en breng deze mee als u naar de kerk komt, of zorg dat het ticket digitaal op uw telefoon staat. Op ieder ticket staat de datum waarvoor u gereserveerd hebt.

Telefonisch reserveren
Voor Meppel kunt u bellen met:
Marie-José Hoogslag, tel.: 06 57 57 38 91.
Zij is telefonisch bereikbaar op maandag-, dinsdag, woensdag- en vrijdagochtend.

Mocht u hier vragen over hebben of heeft u hulp nodig bij het reserveren, neem dan contact op met de contactpersonen tijdens de genoemde uren. Op andere momenten kunnen wij u helaas niet in tickets of hulp voorzien.

De gegevens van de tickets zullen 1 maand bewaard worden om, indien er ondanks de maatregelen een melding zou komen dat iemand besmet is, wij andere bezoekers van deze viering kunnen berichten.

Mocht u een ticket gereserveerd hebben en onverhoopt niet naar de viering kunnen komen, wilt u het dan telefonisch annuleren? Dan kunnen wij de plaats weer aan iemand anders geven.