Sint Willibrord

Beilen vieringen
25-10-2020 11:00
Hekstraat 40, Beilen.

Naar het stappenplan om te reserveren voor de vieringen in Beilen.
In onze kerk mogen maximaal 30 personen samenkomen.
U kunt op 2 manieren reserveren via de website en telefonisch.
Reserveren online 100

Reserveren via de website
1. Ga naar de volgende webpagina: https://eventix.shop/z6jzgqrz

(Door op de link te klikken komt u rechtstreeks in het reserveringssysteem, de code is: z6jzgqrz).

U komt dan op de pagina waarop de vieringen in onze kerken staan vermeld.

2. Kies het gewenste aantal toegangskaarten voor de gewenste viering (datum/tijdstip).

U kunt maximaal 2 kaartjes per keer reserveren! Wilt u meer dan 2 kaartjes reserveren voor dezelfde viering, bijvoorbeeld voor het hele gezin, dan is het mogelijk meerdere boekingen te maken.

3. Indien er geen kaarten meer beschikbaar zijn, wordt dat direct aangegeven.

4. Vul de gevraagde gegevens in (naam, e-mail adres etc.).

5. Accepteer de algemene voorwaarden van Eventix (aanvinken) en plaats de bestelling.

6. U ontvangt per direct een e-mail met de toegangskaarten, maar u kunt ze ook downloaden vanaf de computer.

7. Print de tickets en breng deze mee als u naar de kerk komt, of zorg dat het ticket digitaal op uw telefoon staat. Op ieder ticket staat de datum waarvoor u gereserveerd hebt.

Telefonisch reserveren
U kunt ook bellen met Linda Bridges-Karr, tel.: 0593-542363. Dit kan elke dag na 11.00 uur.
De tickets worden dan door de contactpersonen gereserveerd en voor u klaargelegd achter in de kerk.
Het is ook mogelijk om de tickets per e-mail te ontvangen.

Mocht u hier vragen over hebben of heeft u hulp nodig bij het reserveren, neem dan contact op met de contactpersonen tijdens de genoemde uren. Op andere momenten kunnen wij u helaas niet in tickets of hulp voorzien.

De gegevens van de tickets zullen 1 maand bewaard worden om, indien er ondanks de maatregelen een melding zou komen dat iemand besmet is, wij andere bezoekers van deze viering kunnen berichten.

Mocht u een ticket gereserveerd hebben en onverhoopt niet naar de viering kunnen komen, wilt u het dan telefonisch annuleren? Dan kunnen wij de plaats weer aan iemand anders geven.