Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Sint Willibrord

Categorie
Beilen vieringen
Datum
18-04-2019 20:30
Locatie
Blankenslaan-Oost 2, Hoogeveen - Blankenslaan-Oost 2
7901 BE Hoogeveen, Nederland

Op Witte Donderdag (18 april) vindt er om 20.30 uur in Hoogeveen een plechtige Eucharistieviering plaats, onder leiding van pastoor Peter Wellen en pastor Erik Verheijen. In deze viering staat de instelling van de Eucharistie en de priesterschap tijdens het Laatste Avondmaal centraal. Als u samen met iemand naar deze gezamenlijke viering wilt rijden, of als u iemand mee kunt nemen, neem dan contact op met Jos Platzer (0641069938; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 
 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­