Sint Willibrord

18-04-2019 20:30
Blankenslaan-Oost 2, Hoogeveen - Blankenslaan-Oost 2
7901 BE Hoogeveen, Nederland

Op Witte Donderdag (18 april) vindt er om 20.30 uur in Hoogeveen een plechtige Eucharistieviering plaats, onder leiding van pastoor Peter Wellen en pastor Erik Verheijen. In deze viering staat de instelling van de Eucharistie en de priesterschap tijdens het Laatste Avondmaal centraal. Als u samen met iemand naar deze gezamenlijke viering wilt rijden, of als u iemand mee kunt nemen, neem dan contact op met Jos Platzer (0641069938; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)