Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Bonifatius Academie

Categorie
Parochie agenda
Datum
5-03-2019 19:30 - 21:00
Locatie
Adres: Parochiehuis naast de Heilige Franciscuskerk, Lycklamaweg 12 te Wolvega - Parochiehuis naast de Heilige Franciscuskerk, Lycklamaweg 12 te Wolvega
Nederland

Ontmoeting met aartsvaders van het geloof


U bent van harte welkom in het parochiehuis te Wolvega bij de Heilige Franciscuskerk tijdens vier dinsdagavonden van:

Dinsdag 8 januari: Genesis 12 - 14. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Dinsdag 22 januari: Genesis 15 - 19. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Dinsdag 5 februari: Genesis 20 - 24. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Dinsdag 5 maart: Genesis 25 - 36. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur

Plaats Parochiehuis naast de Heilige Franciscuskerk, Lycklamaweg 12 te Wolvega.

Aanmelding: Lisette Winter, secretariaatsmedewerker, tel. 050 - 4065888. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het boek Genesis in het Oude Testament verhaalt over Abraham, Izaäk en Jakob, de aartsvaders van het joodse en christelijke geloof. Mgr. Ron van den Hout, bisschop van Groningen-Leeuwarden, is Oud Testamenticus en deelt zijn kennis graag met alle geïnteresseerden. Centraal staan de Bijbelverhalen in Genesis over Abraham en Jakob.

 
 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­