Bonifatius Academie

Parochie agenda
22-01-2019 19:30 - 21:00
Adres: Parochiehuis naast de Heilige Franciscuskerk, Lycklamaweg 12 te Wolvega

Ontmoeting met aartsvaders van het geloof

U bent van harte welkom tijdens vier dinsdagavonden van:

Dinsdag 8 januari: Genesis 12 - 14. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Dinsdag 22 januari: Genesis 15 - 19. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Dinsdag 5 februari: Genesis 20 - 24. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Dinsdag 5 maart: Genesis 25 - 36. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur

Plaats Parochiehuis naast de Heilige Franciscuskerk, Lycklamaweg 12 te Wolvega.

Aanmelding: Lisette Winter, secretariaatsmedewerker, tel. 050 - 4065888. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het boek Genesis in het Oude Testament verhaalt over Abraham, Izaäk en Jakob, de aartsvaders van het joodse en christelijke geloof. Mgr. Ron van den Hout, bisschop van Groningen-Leeuwarden, is Oud Testamenticus en deelt zijn kennis graag met alle geïnteresseerden. Centraal staan de Bijbelverhalen in Genesis over Abraham en Jakob.

230x230-1 Parochie-drieeenheid.nl