Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Sint Willibrord

Categorie
Beilen vieringen
Datum
19-04-2019 15:00
Locatie
Hekstraat 40, Beilen.

Op Goede Vrijdag (19 april) komen we op twee momenten in onze kerk bij elkaar om het lijden en dood van Jezus te herdenken. Om 15.00 uur vindt er een Kruiswegmeditatie plaats in ons kerkgebouw in Beilen (geleid door onze jongeren samen met de jongeren van de PKN).Tijdens deze meditatie worden we al biddend langs de weg geleid, die Christus is gegaan naar Golgotha.

 
 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­