Taartenaktie voor een nieuw orgel

Een heerlijke taart, ambachtelijk gemaakt speciaal voor JOU

Om het orgelfonds te spekken is het mogelijk een heerlijke taart te kopen! Deze taart kunt u bestellen bij Iryna Panneman. In Oekraïne werkte zij in een banketbakkerij waar zij het bakken van heerlijke taarten heeft geleerd. En nu in Nederland kan zij dit uiteraard nog steeds!

Hier slechts hier enkele voorbeelden van Iryna’s taarten

Taart A 1

Taart E 1

Taart B 4

Taart F 1

Taart C 1

Taart G 1

Taart D 1

U kunt met Iryna overleggen wat voor een taart u wenst. Er is heel veel mogelijk!

Een taart voor acht personen is 35 euro, een taart voor twaalf personen is 50 euro, af te halen bij haar thuis in Nieuweroord. Voor 5 euro kan de taart echter ook thuis bezorgd worden. Houd rekening met de levertijd van circa vijf dagen, dus bestel op tijd. U kunt ook een taart bij iemand anders laten bezorgen, als verrassing!

Bestelformulieren zijn te vinden in de kerk maar u kunt ook online, op deze pagina, het formulier in vullen. U kunt per bank betalen of contant aan Irina.

Geniet van uw taart!

Iryna Panneman, tel.: 06-84536689, Email: irynapanneman@ gmail.com

Jan Faber, fondswerver orgelfonds RK Beilen. Email: orgelfondsrkkerkbeilen@ gmail.com

NL06 RABO 0121 574121 R.K. Parochie St.Willibrord Beilen o.v.v. orgelfonds

Invulformulier taartenaktie

* Verplicht veld

Ongeldige invoer

Keuze menu Iryna’s taarten

A. Chocolade mousse taart.  1. Met sinaasappelvulling

B. Chocolade moussetaart.  2. Een twee chocolade lagen cake gevuld met sinaasappelpudding en chocolademousse en afgewerkt met vers fruit in vruchtensapgelei

C. Acht lagen honingtaart met crème fraiche

D. Aardbeien taart, een drie lagen biscuit taart met een heerlijke mascarpone vulling en slagroom

E. Bisquitrol gevuld met blauwe bessen en een crème van mascarpone en slagroom

F. Bisquitrol gevuld met gekaramelliseerde appel en een crème  van roomkaas en slagroom

G. Tropische taart met als basis een twee lagen chocolade cake gevuld met noten, en daarboven een lichte kleur cake laag gevuld met roomboter, geraspte kokos, banaan en poedersuiker en afgewerkt met een vruchtensapgelei.

Ongeldige invoer