kerkgebouwBeilen 270

- Beilen -

willibrord

Sponsoring van een orgelpijp

Ons nieuwe orgel  voor  Beilen is in aantocht! Een tweeklaviers Verschueren orgel uit de Sint Clemenskerk te Waalwijk. Volgens de planning wordt in november dit orgel gedemonteerd en vervolgens geheel nagekeken. Als alles goed verloopt  is de installatie in onze kerk tegen Pinksteren 2021 rond. Nu het geld nog…

In het orgel staan zo’n 300 pijpen. Het is nu mogelijk één (of meer!) van deze pijpen te sponsoren—bijvoorbeeld ter herinnering aan een jubileum, een speciale verjaardag, of ter nagedachtenis van een dierbare overledene, uit liefde voor muziek in onze kerk of om uw eigen reden.

Als u een pijp sponsort wordt uw naam,  de naam van uw dierbare of  een door u geschreven tekst vermeld op een plaquette (het kan maar het hoeft niet), die bij het orgel zal worden geplaatst.  De plaquette zal een stukje historie worden in onze kerk. U ontvangt daarnaast een certificaat op naam en uw pijp met een nummer, die dankzij u mag zingen.

► Van drie orgelregisters (stemmen) zijn pijpen te sponsoren:Bourdon 16’ pijpen ( grote pijpen). Hiervan zijn er 10  beschikbaar,  voor €500 per pijp.

► Prestant  8’ pijpen (middelgroot). Hiervan zijn er 20 beschikbaar, voor €250 per pijp

► Nachthoorn 1’ ( kleine pijpen). Hiervan zijn er 30 beschikbaar, voor €100 per pijp.

Om te kunnen meedoen vult  u uw gegevens in op het sponsorformulier. Er  liggen exemplaren in de kerk , en het is ook mogelijk om deze online in te vullen via onze  website. U kunt hierop  aangeven welke naam en/of tekst vermeld mag worden op de plaquette. U krijgt per e-mail of telefoon bericht of uw pijp naar keuze nog vrij is. Daarna kunt  u het sponsorbedrag overmaken op de rekening van het orgelfonds Beilen, zie hieronder.

Giften voor het orgel zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Heeft u in de afgelopen maanden al een donatie gedaan, dan kan uw gift desgewenst natuurlijk voor sponsoring van een pijp of pijpen worden gebruikt. Laat ons dit gerust weten.

Voor vragen over deze actie kunt u terecht bij onze secretaris  Peter Daatselaar, 06-15643385  of via e-mail  orgelfondsrkkerkbeilen @ gmail.com

Hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,
Jan Faber,
Fondswerver Orgelfonds Beilen

Giften kunt u overmaken naar bankrek.: NL06 RABO 0121 574121      R.K. Parochie St.Willibrord  Beilen    o.v.v. orgelfonds
Met vermelding van Uw keuze voor een pijp:
► Bourdon 16’
 (vb 1 pijp)  of
► Prestant 8’
► Nachthoorn 1’
(vb 2 pijpen).

Uw tekst voor op de plaquette (maximaal 40 tekens/symbolen inclusief spaties): (bijv. Piet en Jannie Boerema  40 jaar && of W van Lingen  3000 –  2018)
Uw naam, adres, E-mailadres, telefoon.
U kunt dit formulier online invullen of inleveren bij leden van de locatieraad.

Wij danken ook de volgende sponsoren die bijdragen aan ons orgelfonds:
Ploegmakers Beheer

Stichting Wilderfank Fonds

Orgel nieuw 4

Sponsor - online - formulier

Ongeldig E-mail adres

Ongeldige invoer

Please let us know your message.

Er zijn uit drie orgelregisters (stemmen) pijpen te sponsoren

Grote pijpen
Bourdon 16’ (vb 1 pijp)

Prijs 500 euro

Middelgrote pijpen
Prestant 8’

Prijs 250 euro

Kleine pijpen
Nachthoorn 1’ (vb 2 pijpen)

Prijs 100 euro

Ongeldige invoer

Uw tekst voor op de plaquette:
bijv. Piet en Jannie Boerema
40 jaar && W van Lingen 2020

Recaptgha Ongeldige invoer

Wilt u de 4 cijfers invullen?