De opbouw van het balkon is afgerond. Het is met de houten details een passend geheel geworden in de kerk.
De plankenvloer waarop de koorleden een plaats hebben is met 5 cm opgehoogd, daarmee is de vloer nu even hoog als het priesterkoor. Dit scheelt een afstapje en de piano kan nu makkelijke verplaatst worden.

Met het verplaatsen van een radiator en het aanleggen van nieuwe electrische bedrading is het werk dat nodig was om het balkon klaar te krijgen grotendeels afgerond in de eerste week van mei.

Met de inzet van vrijwilligers is deze klus geklaard. Met name willen we Taco Overvliet, hij heeft in het bestuur de zaken m.b.t. gebouwen als werkgebied en Piet Krijnen bedanken voor hun adviezen en hun praktische inzet bij dit project. Daarnaast heeft Jan Faber zich met succes ingezet als fondsenwerver; zonder deze financiele steun was het project niet mogelijk geweest.

Met de financiele bijdrage van vele parochianen en de inzet van vrijwilligers is het gelukt om in de toekomst de vieringen met mooie orgelmuziek te kunnen omlijsten. We streven er naar om met de pinksterviering het nieuwe geluid in de kerk te kunnen laten klinken.

De verkoop van taarten, wijn en de sponsoring van orgelpijpen blijft door gaan. We hopen daarmee het laatste deel van de begroting te kunnen invullen.

De locatieraad Beilen bedankt iedereen die financieel heeft bijdragen en bedankt de vrijwilligers voor hun noeste arbeid!

Peter Daatselaar, secretaris

Over de geloofsgemeenschap Sint Willibrord

Willibrord op paard100x100

Onze R.K. Geloofsgemeenschap Sint Willibrord is een locatie van de parochie Heilige Drie-Eenheid. De locatie beslaat het gebied van Midden-Drenthe met de hoofdplaats Beilen, de aangrenzende dorpen Westerbork, Dwingeloo en Hoogersmilde en de vele gehuchten daar om heen.
U kunt ons via deze website beter leren kennen en langs deze weg op de hoogte te blijven van onze inspiratiebronnen en activiteiten. U bent zondags van harte welkom bij onze vieringen.
Maar het is natuurlijk ook belangrijk, buiten de vieringen om, elkaar te ontmoeten en te spreken en naar elkaar te luisteren of zo maar een praatje te maken. Daarvoor is iedere zondag de gelegenheid na de viering in de parochiezaal onder het genot van een kop koffie of thee. In deze geloofsgemeenschap gaat vieren en ontmoeten hand in hand.

Het geloof vieren en delen, elkaar weerzien en steunen en tot elkaars geluk en welzijn willen zijn zowel in de viering en bij de koffie als daarna, dát zien we bij Sint Willibrord in Beilen graag gebeuren.