Zoals u in het parochieblad heeft kunnen lezen zijn we op zoek naar een pijporgel met wat meer mogelijkheden. Ons oude "Verscheuren" orgel hebben we al kunnen verkopen. Omdat we bij onze vieringen niet zonder orgel kunnen hebben we een orgel in bruikleen kunnen krijgen.

Geld inzamelen

Er zijn twee orgelpijpen (uit de kelder) met geldmeter gemaakt  om zo geld in te zamelen voor het orgelfonds.

De een staat in de kerk en de andere in de hal bij de achteringang, ook huurders kunnen zo een steentje bijdragen.

De leden van het orgelfonds bereiden activiteiten voor om ons project onder de aandacht te brengen, om ook zo  het  saldo in het orgelfonds te doen groeien.
Doet u ook mee?

Namens het orgelfonds, Wiebrand Boonstra. Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Tel. 0645283668

Over de geloofsgemeenschap Sint Willibrord

Willibrord op paard100x100

Onze R.K. Geloofsgemeenschap Sint Willibrord is een locatie van de parochie Heilige Drie-Eenheid. De locatie beslaat het gebied van Midden-Drenthe met de hoofdplaats Beilen, de aangrenzende dorpen Westerbork, Dwingeloo en Hoogersmilde en de vele gehuchten daar om heen.
U kunt ons via deze website beter leren kennen en langs deze weg op de hoogte te blijven van onze inspiratiebronnen en activiteiten. U bent zondags van harte welkom bij onze vieringen.
Maar het is natuurlijk ook belangrijk, buiten de vieringen om, elkaar te ontmoeten en te spreken en naar elkaar te luisteren of zo maar een praatje te maken. Daarvoor is iedere zondag de gelegenheid na de viering in de parochiezaal onder het genot van een kop koffie of thee. In deze geloofsgemeenschap gaat vieren en ontmoeten hand in hand.

Het geloof vieren en delen, elkaar weerzien en steunen en tot elkaars geluk en welzijn willen zijn zowel in de viering en bij de koffie als daarna, dát zien we bij Sint Willibrord in Beilen graag gebeuren.