De volgende stap zal zijn het verplaatsen van de radiator. Zodra de materialen binnen zijn wil Taco Overvliet daarmee
aan de slag. Als dat werk klaar is kan de ondervloer na aanbrengen van kabels e.d. weer worden dichtgemaakt.
Zo mogelijk wordt voor die tijd nog enig montage werk gedaan aan het balkon, b.v. beugels plaatsen zodat de
dwarsbalken stevig aan de voor- en muurbalk vast komen te zitten.
Als basis zijn de balken met schroeven aan elkaar vast gemaakt.
Nu voelt het geheel al stevig aan.

Over de geloofsgemeenschap Sint Willibrord

Willibrord op paard100x100

Onze R.K. Geloofsgemeenschap Sint Willibrord is een locatie van de parochie Heilige Drie-Eenheid. De locatie beslaat het gebied van Midden-Drenthe met de hoofdplaats Beilen, de aangrenzende dorpen Westerbork, Dwingeloo en Hoogersmilde en de vele gehuchten daar om heen.
U kunt ons via deze website beter leren kennen en langs deze weg op de hoogte te blijven van onze inspiratiebronnen en activiteiten. U bent zondags van harte welkom bij onze vieringen.
Maar het is natuurlijk ook belangrijk, buiten de vieringen om, elkaar te ontmoeten en te spreken en naar elkaar te luisteren of zo maar een praatje te maken. Daarvoor is iedere zondag de gelegenheid na de viering in de parochiezaal onder het genot van een kop koffie of thee. In deze geloofsgemeenschap gaat vieren en ontmoeten hand in hand.

Het geloof vieren en delen, elkaar weerzien en steunen en tot elkaars geluk en welzijn willen zijn zowel in de viering en bij de koffie als daarna, dát zien we bij Sint Willibrord in Beilen graag gebeuren.