kerkgebouwBeilen 150

Nieuws uit de geloofsgemeenschap Sint Willibrord - Beilen

streep465

Liturgie viering van ‘Heilige Maria, Moeder van de Kerk’ 2 de Pinksterdag 2020 > > >
Uw gift voor de collecte kunt u overmaken op: NL 06 RABO 0121574121 t.n.v. penningmeester Vicarie Sint Willibrord Beilen.
Naar Youtube voor eerder geplaatste vieringen > > >

Zaterdag 30 mei geen viering.

Zondag 31 mei rond de klok van 10.00 uur uit de St. Stephanuskerk te Meppel. Facebook - Website en YouTube.
Voorganger pastoor Peter Wellen en pastor Alie de Lange.

Maandag 1 juni om  9.00 uur, Tweede Pinksterdag, Gedachtenisviering Heilige Maria, Moeder van de Kerk. Deze viering is live te volgen via Facebook en vanaf 11.00 uur te volgen op YouTube en onze website.

Dinsdag 2 juni om 19.00 uur

Woensdag 3 juni om 19.00 uur

Donderdag 4 juni om 19.00 uur

Vrijdag 5 juni om 19.00 uur

Weet dat u van harte welkom bent!

n.b.
De reguliere vieringen van maandag t/m vrijdag komen vanuit de kapel te Hoogeveen. Om 19.00 uur live op Facebook: RK parochie Heilige Drie-eenheid en rond 20.00 uur op de  website van onze parochie en het YouTube-kanaal: RK parochie Heilige Drie-eenheid.

Rozenkrans

De meimaand is bij uitstek ook de Mariamaand. In de liturgie krijgt Maria dan ook een speciale plaats. Er worden vaker Marialiederen gezongen en zeker ook op de 2de Pinksterdag vieren we de gedachtenis: Heilige Maria, Moeder van de Kerk.
Nu willen we mensen uitnodigen om een soort van:“Cirkel van gebed” te organiseren. Er zijn kleine zakjes gemaakt met daarin één tientje van de Rozenkrans met daarbij een briefje waarop de mysterie staat waarvoor dat tientje gebeden kan worden.

Voedselbank

Het Interkerkelijk Diaconaal Platform Midden-Drenthe (IDPMD) is gestart met de inzameling van voedsel en andere (houdbare) producten in Beilen.
Twee keer per week kunnen producten worden ingeleverd in gebouw 'De Ark', Acacialaan 2, Beilen.

Over de geloofsgemeenschap Sint Willibrord

Willibrord op paard100x100

Onze R.K. Geloofsgemeenschap Sint Willibrord is een locatie van de parochie Heilige Drie-Eenheid. De locatie beslaat het gebied van Midden-Drenthe met de hoofdplaats Beilen, de aangrenzende dorpen Westerbork, Dwingeloo en Hoogersmilde en de vele gehuchten daar om heen.
U kunt ons via deze website beter leren kennen en langs deze weg op de hoogte te blijven van onze inspiratiebronnen en activiteiten. U bent zondags van harte welkom bij onze vieringen.
Maar het is natuurlijk ook belangrijk, buiten de vieringen om, elkaar te ontmoeten en te spreken en naar elkaar te luisteren of zo maar een praatje te maken. Daarvoor is iedere zondag de gelegenheid na de viering in de parochiezaal onder het genot van een kop koffie of thee. In deze geloofsgemeenschap gaat vieren en ontmoeten hand in hand.

Het geloof vieren en delen, elkaar weerzien en steunen en tot elkaars geluk en welzijn willen zijn zowel in de viering en bij de koffie als daarna, dát zien we bij Sint Willibrord in Beilen graag gebeuren.