kerkgebouwBeilen 150

Nieuws uit de geloofsgemeenschap Sint Willibrord - Beilen

streep465

Soeperzondag

Zondag 29 september is de vijfde zondag van de maand. Dat betekent dat het ook weer Soeperzondag is. Iedereen wordt dan na de viering uitgenodigd worden om samen een kopje soep en een broodje te eten.
Tijdens deze Soeperzondag kijken we ook vooruit naar een aantal plannen voor het nieuwe werkseizoen.

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden, maar u mag een vrijwillige bijdrage geven ten bate van de Vastenactie.

Voor vragen of meer informatie, of als u een idee hebt voor een “Soeper-thema”, zie iemand van de locatieraad.

Taize

Het begrip ‘Taizé-viering’ is inmiddels in menige geloofsgemeenschap helemaal ingeburgerd. De ingetogen sfeer en (vooral) de meditatieve muziek spreken vele gelovigen aan, die in deze drukke tijden vaak verlangen naar stilte en rust.
De Gemeenschap van Taizé is een oecumenische christelijke kloostergemeenschap met leden uit veel verschillende landen.

Jozef

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 zal in de Pauluskerk in Beilen “Jozef, een musical” worden opgevoerd. Aan dit project kunnen veel mensen meedoen.

We zijn op zoek naar mensen, jong en oud, voor toneel, koor, dans, muziek, decor, en kleding.

Over de geloofsgemeenschap Sint Willibrord

Willibrord op paard100x100

Onze R.K. Geloofsgemeenschap Sint Willibrord is een locatie van de parochie Heilige Drie-Eenheid. De locatie beslaat het gebied van Midden-Drenthe met de hoofdplaats Beilen, de aangrenzende dorpen Westerbork, Dwingeloo en Hoogersmilde en de vele gehuchten daar om heen.
U kunt ons via deze website beter leren kennen en langs deze weg op de hoogte te blijven van onze inspiratiebronnen en activiteiten. U bent zondags van harte welkom bij onze vieringen.
Maar het is natuurlijk ook belangrijk, buiten de vieringen om, elkaar te ontmoeten en te spreken en naar elkaar te luisteren of zo maar een praatje te maken. Daarvoor is iedere zondag de gelegenheid na de viering in de parochiezaal onder het genot van een kop koffie of thee. In deze geloofsgemeenschap gaat vieren en ontmoeten hand in hand.

Het geloof vieren en delen, elkaar weerzien en steunen en tot elkaars geluk en welzijn willen zijn zowel in de viering en bij de koffie als daarna, dát zien we bij Sint Willibrord in Beilen graag gebeuren.