Locatieraad voorzitter

Liefdewerk

Uitgesproken op 19 november door Jos Platzer
Met de term “liefdewerk” duiden we vooral een ‘daad van naastenliefde’. Voor de komende 15 jaar is onze parochiezaal geschikt gemaakt voor onze naasten dankzij een volledige renovatie door onze vrijwilligers. Hier mag dus gesproken worden van “liefdewerk”.

Op dit moment verwelkomen we meerdere koren, een schildersgroep, een handwerkgroep, vergaderingen, de jongerencatechese en een kaartclub. Komt u mee naar de inzegening van de parochiezaal ? U hoort erbij !
De bovenstaande tekst stond op de laatste pagina in het misboekje op de locatiedag. Inmiddels kijken we alweer, met blijdschap, terug op de inzegening van onze parochiezaal waarvan velen getuige zijn geweest.

Enige trots past onze parochie omdat de renovatie bijna geheel door vrijwilligers tot stand is gekomen.
Door onze vrijwilligers zijn de beoogde aannemer en het schildersbedrijf waarmee we in zee zouden gaan afgezegd en hebben vrijwilligers al het bouw- en schilderwerk voor hun rekening genomen.
Met het geld dat hierdoor bespaart is, hebben we extra vernieuwingen kunnen aanbrengen, zoals een nieuwe keuken, terrasdeuren en tegels in de hal.

Bij het bedanken van vrijwilligers, ontstaat al gauw het risico dat iemand tekort wordt gedaan of wordt vergeten.
Echter we zouden Arie Schippers tekort doen, door hem niet speciaal te vermelden. Arie heeft tijdens de renovatie onvermoeibaar het grootste deel van de werkzaamheden persoonlijk uitgevoerd.
Ondanks alle aandacht voor de verbouwing staat de tijd niet stil en gaat de Advent alweer van start. We hopen dat u de komende periode veel inspiratie, bezinning, innerlijke rust, bezieling, zegen én gezelligheid mag ervaren, waarvoor u ook van harte welkom bent in onze vernieuwde parochiezaal.

De locatieraad.