Geert Wolbrink250Tijdens de parochiedag op 16 juni 2019 zijn voor het eerst 3 parochiepenningen uitgereikt. Deze penning is een teken van waardering voor hen die binnen één van de geloofsgemeenschappen van de Heilige Drie-eenheidsparochie te Beilen, Hoogeveen en Meppel zich op bijzondere wijze verdienstelijk maakt of heeft gemaakt.

Het is de locatieraad die deze penning aanvraagt bij het parochiebestuur. Helaas kon onze kandidaat van Sint Willibrord Beilen, Geert Wolbrink, wegens gezondheidsredenen niet aanwezig zijn.

Pastoor Wellen heeft ’s-middags de penning aan Geert uitgereikt, thuis te midden van kinderen en kleinkinderen. Hij was totaal verrast en bedankt de parochie hartelijk voor de penning.