Retraite

De Veertigdagentijd is een seizoen van vasten, bidden, geven en voorbereiden op het hoogfeest van Pasen. Elke week in de Veertigdagentijd wordt er in de RK kerk Sint Willibrord Beilen een retraiteavond in monastieke stijl gehouden. Op deze avonden mogen we op een eeuwenoude wijze onszelf en de ander verrijken door ontmoeting, samen eten en gebed. Dit alles in een sfeer van rust, stilte en inkeer.

De retraiteavonden worden helemaal door vrijwilligers georganiseerd en ze zijn open voor iedereen. Aan deze avonden zijn geen kosten verbonden, maar er wordt een vrijwillige bijdrage ten bate van de Vastenactie.

De avonden zien er ongeveer als volgt uit:
• 18.00 Inloop en ontmoeting met koffietafel
• 18.30 Maaltijd in stilte
• 19.15 (gezongen) Getijdengebed in de kerk
Hierna verlaten we in stilte de kerk.

De data zijn:
maandag 19 februari;
maandag 26 februari;
maandag 5 maart;
maandag 12 maart;
maandag 19 maart;
maandag 26 maart.

Adres:
Prins Hendriksstraat 5, 9411 NZ Beilen.

Voor meer informatie of om u zich op te geven: Linda Bridges Karr.

(Opgave kan tot 12.00 uur op de betreffende dag.)