Willibrord op paard100x100

Over onze geloofsgemeenschap

In de provincie Drenthe vormen wij een katholieke gemeenschap. Onze R.K. Geloofsgemeenschap Sint Willibrord is een locatie van de parochie Heilige Drie-eenheid. De locatie beslaat het gebied van Midden-Drenthe met de hoofdplaats Beilen, de aangrenzende dorpen Westerbork, Dwingeloo en Hoogersmilde en de vele gehuchten daar om heen.
U kunt ons via deze website beter leren kennen en langs deze weg op de hoogte te blijven van onze inspiratiebronnen en activiteiten. U bent zondags van harte welkom bij onze vieringen.
Maar het is natuurlijk ook belangrijk, buiten de vieringen om, elkaar te ontmoeten en te spreken en naar elkaar te luisteren of zo maar een praatje te maken. Daarvoor is iedere zondag de gelegenheid na de viering in de parochiezaal onder het genot van een kop koffie of thee. In deze geloofsgemeenschap gaat vieren en ontmoeten hand in hand.

Het geloof vieren en delen, elkaar weerzien en steunen en tot elkaars geluk en welzijn willen zijn zowel in de viering en bij de koffie als daarna, dát zien we bij Sint Willibrord in Beilen graag gebeuren.