R.K. Parochie Heilige Drie-eenheid stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven is de informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van R.K. Parochie Heilige Drie-eenheid.

Privacy

R.K. Parochie Heilige Drie-eenheid respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de door de overheid geldende richtlijnen verwerkt. R.K. Parochie Heilige Drie-eenheid stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

Tenzij anders vermeld  © R.K. Parochie Heilige Drie-eenheid

Pagina sluiten...