Rozenkrans

De meimaand is bij uitstek ook de Mariamaand. In de liturgie krijgt Maria dan ook een speciale plaats. Er worden vaker Marialiederen gezongen en zeker ook op de 2de Pinksterdag vieren we de gedachtenis: Heilige Maria, Moeder van de Kerk.
Nu willen we mensen uitnodigen om een soort van:“Cirkel van gebed” te organiseren. Er zijn kleine zakjes gemaakt met daarin één tientje van de Rozenkrans met daarbij een briefje waarop de mysterie staat waarvoor dat tientje gebeden kan worden.

Het is niet de bedoeling dat we dit georganiseerd gaan bidden. Nee, ieder kan op de tijd die hem of haar past, dit tientje bidden. Het is wel de bedoeling dat het tientje iedere dag gebeden wordt.

Wilt u mee doen met deze “Cirkel van Gebed”?
Stuur dan een E-mail naar de pastoor met uw naam en adres en u zult het zakje z.s.m. thuisgestuurd krijgen.
Een briefje sturen of in de brievenbus van de pastorie deponeren kan natuurlijk ook. De adressen kunt u vinden in het parochieblad en op contactpagina van de website.