Zaterdag 30 mei geen viering.

Zondag 31 mei rond de klok van 10.00 uur uit de St. Stephanuskerk te Meppel. Facebook - Website en YouTube. Voorganger pastoor Peter Wellen en pastor Alie de Lange.

Maandag 1 juni om 9.00 uur, Tweede Pinksterdag, Gedachtenisviering Heilige Maria, Moeder van de Kerk. Deze viering is live te volgen via Facebook en vanaf 11.00 uur te volgen op YouTube en onze website.

Dinsdag 2 juni om 19.00 uur

Woensdag 3 juni om 19.00 uur

Donderdag 4 juni om 19.00 uur

Vrijdag 5 juni om 19.00 uur

Weet dat u van harte welkom bent!

n.b.

De reguliere vieringen van maandag t/m vrijdag komen vanuit de kapel te Hoogeveen. Om 19.00 uur live op Facebook: RK parochie Heilige Drie-eenheid en rond 20.00 uur op de  website van onze parochie en het YouTube-kanaal: RK parochie Heilige Drie-eenheid.