Het Coronavirus heeft onze maatschappij in de greep. Dit betekent voor ons allemaal iets. Maar misschien nog wel het meest voor onze ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. Bij u of misschien wel bij meer parochianen zullen problemen ontstaan, omdat men niet naar buiten wil of kan. U heeft misschien boodschappen nodig of iets anders gedaan hebben of u heeft een vraag.

Heeft u hulp nodig dan zijn er vrijwilligers die u hierbij willen helpen. Het pastoraal team is ook altijd bereikbaar voor vragen.Heeft u een hulpvraag dan kunt u op de volgende manieren contact opnemen: Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel naar: 0622016217 of één van onze contactpersonen die staan in het parochieblad.

“Let een beetje op elkaar”, dan kunnen wij op elkaar rekenen.