Regenboogviering

Is afgelast

De vriendschap tussen mensen is een heilige zaak, teken van Gods aanwezigheid. Als mensen - lesbisch, homo, biseksueel, transgender of hetero - elkaar vinden in de vriendschap, dan is dat een bron van vreugde. Iets om te vieren dus.

Daarom is ieder die dit ook zo ervaart en mee wil vieren, van harte welkom in de oecumenische Regenboogviering voor het Noorden. Zondag 22 maart 2020 zet de Protestantse Gemeente te Bovensmilde hiervoor haar kerkdeuren wijd open.

Een viering die vanuit uiteenlopende kerkelijke tradities wordt vormgegeven en als motto meekrijgt: kleurrijk leven.

Muzikale medewerking tijdens de viering: sopraan Dettie Oenema, begeleid door Ulbe Tjallingii.

De viering wordt georganiseerd op initiatief van de werkgroep Geloof en Religie van het COC Groningen & Drenthe. Een ad hoc werkgroep bereidt de viering voor.

Datum: Zondag 22 maart 2020

Plek:     Hoofdweg 186, 9421 PD Bovensmilde

Tijd:      v.a. 14.00 uur inloop met koffie en thee. Daarna om 15.00 uur viering. Circa 17.30 uur maaltijd.
Als je mee wil eten, wil je je dan aanmelden?

Aanmelden en meer informatie: Gert Wybe van der Werff. Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Tel.: 0645630082