Thanksgiving

Thanksgiving: een Amerikaanse gebruik om op de vierde donderdag in november stil te staan bij zaken waar je het afgelopen jaar dankbaar voor bent. Centraal staat een feestelijke maaltijd met traditionele Amerikaanse gerechten op het menu.

Alle parochianen, familie en vrienden zijn uitgenodigd om samen dit mooie feest te vieren, met een authentieke maaltijd ambachtelijk bereid door onze twee Amerikaanse parochianen (ook met hulp van anderen).

De maaltijd wordt niet op de dag zelf gehouden, maar op zondagmiddag / -avond 24 november, vanaf 16.00 uur. Anders dan in afgelopen jaren wordt de Thanksgiving maaltijd gehouden in het Valkenhof (Witte Valkenstraat 2 te Beilen). Het enige wat u mee moet nemen zijn uw eigen gedachten over waar je God dankbaar voor bent. Hier wordt er aan tafel over gepraat. Ook zullen we samen Amerikaanse liederen zingen (die oorspronkelijk uit Nederland komen).

Er zijn hier geen kosten aan verbonden, maar u mag een vrijwillige bijdrage geven, ten bate van de Adventsactie.

Het aantal plaatsen is beperkt. Graag opgeven vóór zondag 17 november.

Vrijwilligers worden ook gezocht voor de voorbereiding.

WAT: Jaarlijkse Thanksgiving-maaltijd

WANNEER: Zondagmiddag / -avond 24 november (vanaf 16.00 uur)

WAAR: Het Valkenhof (Witte Valkenstraat 2 te Beilen)

VOOR WIE: Alle parochianen, familie en vrienden

KOSTEN: Vrijwillige donatie aan de Adventsactie

OPGAVE: Uiterlijk zondag 17 november

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Linda Bridges Karr: Tel. 0593-542363/062-6888642. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.