Tijdens de St. Stephanusdag in Meppel op zondag 22 september j.l. was er houtsnijwerk en naaiwerk te koop ten bate van de inwoners van Malawi (Zuidoost-Afrika).

In Malawi ervaren Kajtano, de man van het houtsnijwerk en MCV (Malawi Childrens Village), het als een groot wonder dat er zo ver weg een parochiegemeenschap in Nederland is die aandacht voor hen heeft en ze een steuntje in de rug wil geven door hun spullen te verkopen.

Ook tijdens de parochiedag dit jaar is in Hoogeveen houtsnijwerk verkocht ten bate van de inwoners uit Malawi.

Om onze parochie daarvoor te bedanken bood Hannie Hofland namens Kajtano en zijn vrouw Monica en het MCV als cadeau aan een houten standaard met een glas erop waarin een kaars gezet kan worden.
Malawi2

Malawi3