Veel mensen worstelen met de vraag naar de zin van hun bestaan en zijn op zoek naar zingeving in hun leven.
Enerzijds zien we dat de kerkgang terugloopt, anderzijds is er een hang naar religiositeit. Het is niet meer voor iedereen vanzelfsprekend de inspiratie voor de zingeving te zoeken in of bij de kerken. Veel kerken in Nederland, waaronder ook veel R.K. kerken, nemen net als onze locatie deel aan de actie “Kerkproeverij”,.

.
Doel is dat mensen die niet of minder vertrouwd zijn met kerkelijke gebruiken, voor het eerst of hernieuwd kennis maken met een viering in de kerk. Voor ons is deelnemen aan vieringen iets positiefs in ons leven. Waarom zou het dat niet voor een ander kunnen zijn?

Kent u iemand voor wie (hernieuwd) kennis maken met onze vieringen meerwaarde kan betekenen? Nodig die persoon uit om op 29 september samen met u naar de Woord- en Communieviering, waarin pastor E. Verheijen zal voorgaan, in onze kerk te komen. Zoals gebruikelijk is de aanvang van de viering 09.30 uur.

Pastores en locatieraad