Veilingartikelen

Op zondag 16 juni, parochiedag Heilige Drie-eenheid, hebben wij het jaar "Kunst van Barmhartigheid" afgesloten.
De kunstwerken die het afgelopen jaar zijn gemaakt in het kader van de Kunst van de Barmhartigheid zijn zondag geveild en de opbrengst gaat naar drie goede doelen.

De veiling onder leiding van Harry Bulthuis verliep prima. Er waren 17 kavels van schilderijen, 5 kavels van gedichten, 4 kavels van glaswerk en daarnaast retro kussens, omslagdeken en kandelaars.

Tevens was er door de verschillende werkgroepen in de parochie gewerkt aan het maken van kaarsen, briefkaarten en onderzetters.

De totale opbrengst was € 1400,00.

Dit was een fantastisch resultaat en hier kunnen wij 3 goede doelen mee steunen. Dit zijn de Voedselbank in Beilen, Stichting Leergeld en Hoogeveen en het Alzheimer café in Meppel.

Wij kunnen terug kijken op een mooi jaar, waarin de diaconie bijzonder voor het voetlicht is gekomen.

Later zullen wij iets meer schrijven over het verloop van het gehele diaconale jaar Kunst van Barmhartigheid.

Harry Helmich