Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Op de parochiedag van 16 juni a.s. zal er een internationaal tintje worden toegevoegd aan de verkoop in het kader van 'Kunst van de Barmhartigheid'.
De dochter van parochianen uit Meppel werkt als tropenarts in Malawi (Afrika). Tijdens een bezoek van de ouders kwamen zij in contact met een houtsnijder en hebben wat houtsnijwerk meegenomen en willen dit verkopen op de parochiedag.

Van de verkoop van enkele stukken houtsnijwerk kan zijn gezin een jaar in zijn levensonderhoud voorzien.


 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­