Van 14 t/m 16 juni zijn de Bonifatiusdagen te Dokkum. Thema van het weekend is ‘Zie mij aan’.
God ziet de mens. Zien wij elkaar nog, spreken we elkaar aan? Geloof en samenleving kan er niet zonder, zeker in tijden van aandachttrekkende mobieltjes.
De Bonifatiusdagen zijn een gevarieerd programma voor jong en oud. Mede geïnspireerd door Titus Brandsma’s bekende gedicht ‘O Jezus als ik u aanschouw’. Titus komt bij menigeen in het noorden even dichtbij door de theatervoorstelling over zijn leven vanaf 31 mei t/m 10 juni in de Bonifatiuskapel.