Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

In de parochiezaal van de parochie-locatie Onze Lieve Vrouw Visitatiekerk in Hoogeveen spreekt Marjolein Tiemens over de relatie tussen geloof en duurzaamheid, de encycliek Laudato Sí, en  de zorg om de schepping. Dit wordt gezien als het achtste werk van barmhartigheid.
Voor meer informatie over dit onderwerp: www.groengeloven.com
De thema-avond is op dinsdag 28 mei, aanvang 19.30 uur. Vanuit Beilen en Meppel kan vervoer geregeld worden.. .


 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­