In de parochiezaal van de parochie-locatie Onze Lieve Vrouw Visitatiekerk in Hoogeveen spreekt Marjolein Tiemens over de relatie tussen geloof en duurzaamheid, de encycliek Laudato Sí, en  de zorg om de schepping. Dit wordt gezien als het achtste werk van barmhartigheid.
Voor meer informatie over dit onderwerp: www.groengeloven.com
De thema-avond is op dinsdag 28 mei, aanvang 19.30 uur. Vanuit Beilen en Meppel kan vervoer geregeld worden.. .

De RK parochie Heilige Drie-Eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.