PCI

Tijdens onze jaarlijkse parochiedag op 16 juni a.s. sluiten we het Jaar van Barmhartigheid af met de Kunst van Barmhartigheid. In het diaconale jaar hebben we zichtbaar willen maken wat er al gebeurt en dat we bewust willen worden van wat we doen (en misschien nog niet doen).

Er zijn al heel wat kunstwerken beschikbaar gesteld. Schilderijen, gedichten, kaarten, kaarsen en nog veel meer.

De kunstwerken worden op alle drie parochie-locaties tentoongesteld.

• Meppel                18 & 19 mei

• Beilen                 24 & 25 mei

• Hoogeveen         15 & 16 juni

De bezichtigingen zijn op de zaterdagen van 14.00 uur tot 16.00 uur en de zondagen aansluitend de vieringen.

Sommige werken kunt u gewoon bestellen, op andere kunt u bieden via een intekenlijst en weer andere worden bij opbod/afslag verkocht  tijdens de parochiedag in Hoogeveen  op 16 juni.

De opbrengst van de verkoop is voor: Alzheimer Café Meppel, Stichting Leergeld Hoogeveen en de Voedselbank Beilen.

De RK parochie Heilige Drie-Eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.