Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Koor

Op zondag 16 juni vieren wij als parochie het feest van de Heilige Drie-eenheid, dit jaar in de kerk van onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen. Om de gezamenlijke viering muzikaal te ondersteunen wordt er weer een projectkoor in het leven geroepen. Mensen van alle drie locaties die het fijn vinden om samen met anderen te zingen worden uitgenodigd om mee te doen. Leden van de bestaande koren zijn uiteraard welkom, maar ook niet koorleden zijn van harte uitgenodigd.
De opzet is als volgt:

Er wordt tijdens 3 à 4 repetities gezangen en liederen ingestudeerd, die op zondag 16 juni tijdens de gezamenlijke viering gezongen zullen worden. We snappen dat het voor sommige mensen misschien niet mogelijk is om bij alle repetities aanwezig te zijn. Dat hoeft geen ramp te zijn. We zijn wel flexibel en kunnen met allerlei verschillende omstandigheden omgaan.
De repetities zullen afwisselend in locaties Beilen/Hoogeveen/Meppel) plaatsvinden.
De repetitiedata zijn nog niet bekend, maar ze zullen na de Goede Week beginnen.
Als u mee wilt doen, meldt u dan aan (eventueel onder
voorbehoud). Zodra verder details bekend zijn, worden deze via diverse kanalen gecommuniceerd.
Voor meer informatie: Linda Bridges Karr Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. TEL.: 0593-542363 / 0626888642
Pagina sluiten > > >


 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­