Koor

Op zondag 16 juni vieren wij als parochie het feest van de Heilige Drie-eenheid, dit jaar in de kerk van onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen. Om de gezamenlijke viering muzikaal te ondersteunen wordt er weer een projectkoor in het leven geroepen. Mensen van alle drie locaties die het fijn vinden om samen met anderen te zingen worden uitgenodigd om mee te doen. Leden van de bestaande koren zijn uiteraard welkom, maar ook niet koorleden zijn van harte uitgenodigd.

De opzet is als volgt:

Er wordt tijdens 3 à 4 repetities gezangen en liederen ingestudeerd, die op zondag 16 juni tijdens de gezamenlijke viering gezongen zullen worden. We snappen dat het voor sommige mensen misschien niet mogelijk is om bij alle repetities aanwezig te zijn. Dat hoeft geen ramp te zijn. We zijn wel flexibel en kunnen met allerlei verschillende omstandigheden omgaan.
De repetities zullen afwisselend in locaties Beilen/Hoogeveen/Meppel) plaatsvinden.
De repetitiedata zijn nog niet bekend, maar ze zullen na de Goede Week beginnen.
Als u mee wilt doen, meldt u dan aan (eventueel onder
voorbehoud). Zodra verder details bekend zijn, worden deze via diverse kanalen gecommuniceerd.
Voor meer informatie: Linda Bridges Karr Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. TEL.: 0593-542363 / 0626888642