PCI

De eerste workshops (kaarsen maken, gedichten maken) zijn er geweest. Maar wij hebben de komende maanden nog veel op stapel staan.

Ook zijn wij bezig met een thema-avond over “Geloof en Milieu”. Zo gauw hier meer over bekend is, hoort u het van ons.

Workshops

• Raku stoken dit zal worden gehouden in Koekange. De workshop bestaat uit 2 sessies. De eerste sessie maakochtend is op 2 april en bij goed weer is de stook dag op 27 april. Kosten € 30,00.

• Glasfusie, deze wordt gehouden op 4 april van 14.00-16.00 uur in Fluitenberg. De kosten van deze workshop zijn € 22,50.

• Kaarsen maken, een eerste workshop is er al geweest, Deze alleen in Hoogeveen gegeven worden. Zoals het er nu laat uitzien is de volgende workshop op 27 maart van 14.00-17.00 uur. De kosten van deze workshop zijn € 10,00.

• Schilderen, deze kan alleen in Meppel worden gegeven en wel in het atelier van Wiedy Jakobs. Deze staat gepland op 26 maart van 14.00-16.00 uur. Kosten € 15,00.

• Samen zingen, deze workshop is op zaterdag 25 mei gepland in Beilen. De repetitie is op de zaterdagochtend en middag en op de zaterdagavond wordt een concert gegeven. Iedereen is welkom. Opgaaf voor 25 maart. Hier zij geen kosten aan verbonden.

Dus zoals uw ziet is er veel te doen in het diaconaal jaar “Kunst van Barmhartigheid”.

Opgave

Om mee te doen aan de workshop kunt u zich op geven per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of via het formulier welke u kunt vinden op de diacotafel in uw parochiekerk.

Tentoonstelling

Zoals wij u al eens gemeld hebben worden alle kunstwerken die worden gemaakt op onze workshops tentoongesteld. De planning van deze tentoonstellingen, in onze drie kerkgebouwen, zijn drie weekenden, t.w. 18-19 mei in Meppel, 25-26 mei in Beilen en het weekend van de parochiedag 15-16 juni in Hoogeveen.

Gegevens over de kunstwerken moeten aangeleverd worden tussen 10 april en 10 mei.

Wij willen graag van ieder kunstwerk ontvangen:
• Een foto met afbeelding van het kunstwerk
• Een uitleg bij het kunstwerk (indien nodig)
• Afmetingen van het kunstwerk
• Van welk materiaal het kunstwerk is gemaakt.

Doet u ook mee aan het diaconale jaar “Kunst van Barmhartigheid”

De RK parochie Heilige Drie-Eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.