Pannekoeken eten

Op vrijdag 14 februari worden alle jongeren (Groep 8/12 jaar t/m 18 jaar) uit de Parochie H. Drie-eenheid (dus uit Beilen, Meppel en Hoogeveen) en de andere kerken in Beilen uitgenodigd voor de jaarlijkse activiteit in voorbereiding voor de veertigdagentijd.
Het gaat allemaal plaatsvinden in de koffiezaal van RK kerk Sint Willibrord,
Prins Hendrikstraat 5, Beilen.

De avond begint om 18.00 uur met de altijd spannende (en lekkere!) pannenkoekestafette.liefde is
Vervolgens gaat de bioscoop open, met een prachtige en spannende film, die ook een
belangrijke boodschap heeft.

Wie weet wat voor leuke (en zinvolle) dingen we daarnaast gaan doen.
Om 22.00 kun je weer naar huis.
(Als je er een slaapfeestje van wil maken, dan kan dat ook. Zeg het maar.).

Breng een mooi bloempje en doe mee!

Deze activiteit is gratis.