Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

VNB

Van 9 tot en met 19 september 2019 wordt er een bus bedevaart georganiseerd vanuit de regio Groningen – Drenthe. Het wordt een bedevaart reis met indrukwekkende bedevaartsplaatsen o.a. Poznan,  Maria Lichen Stary,  Czestochowa , Krakau , Praag Phlzen , Maria Lach. Om u de reis voor te stellen hebben we een aantal informatie bijeenkomsten in de regio Groningen – Drenthe gepland. De dichtsbijzijnde bijeenkomst is op 23 januari om 20.00 uur in de parochiezaal van de RK Kerk in Hoogeveen, Blankeslaan Oost 2A.

Als u interesse heeft om bij de avond aanwezig wilt zijn dan even aanmelden bij Margret Pater. Dit in verband met de koffie en de thee die u aangeboden wordt.

Voor verdere informatie en interesse over deze bedevaart kunt u contact opnemen met Margret Pater.
Tel. 0597415368 of 0611189638. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pagina sluiten...

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­