VNB

Van 9 tot en met 19 september 2019 wordt er een bus bedevaart georganiseerd vanuit de regio Groningen – Drenthe. Het wordt een bedevaart reis met indrukwekkende bedevaartsplaatsen o.a. Poznan,  Maria Lichen Stary,  Czestochowa , Krakau , Praag Phlzen , Maria Lach. Om u de reis voor te stellen hebben we een aantal informatie bijeenkomsten in de regio Groningen – Drenthe gepland. De dichtsbijzijnde bijeenkomst is op 23 januari om 20.00 uur in de parochiezaal van de RK Kerk in Hoogeveen, Blankeslaan Oost 2A.

Als u interesse heeft om bij de avond aanwezig wilt zijn dan even aanmelden bij Margret Pater. Dit in verband met de koffie en de thee die u aangeboden wordt.

Voor verdere informatie en interesse over deze bedevaart kunt u contact opnemen met Margret Pater.
Pagina sluiten...