Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Na de viering van 6 januari is in Hoogeveen meegedeeld, dat Ria Meinders terugtreed als voorzitter van de locatieraad en dat Hans Bertels nu het voorzitterschap overneemt. (Formeel: per 1 januari 2019).

Ter gelegenheid daarvan werd aan Ria de Bonifatiuspenning uitgereikt als erkenning voor de tientallen jaren, dat zij voor de Geloofsgemeenschap van Hoogeveen bijzonder veel activiteiten heeft verricht.
Ook haar hulp bij de inburgering van pastoor Okonek werd daarbij genoemd.
Tevens kregen zij en Hans Bertels een bos bloemen uitgereikt.
Na de viering begon de traditionele nieuwjaarsreceptie waar iedereen Ria kon feliciteren en kennismaken met Hans Bertels.
Pagina sluiten > > >


 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­