Het kernteam van onze parochie, ingesteld namens het parochiebestuur, heeft besloten om in navolging van de verlenging van de lockdown alle vieringen digitaal te blijven vieren. In alle 3 de kerken vervallen daarom alle vieringen met parochianen tot en met 9 februari 2021.
Toch vinden wij dat u de gelegenheid moet hebben om de kerken te bezoeken om een kaarsje te branden of te bidden. De openingstijden vindt u op de afzondelijke locatie-websites.

Via deze website, Youtube en Facebook kunt u de vieringen thuis bijwonen.

Extra mededeling: Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 19.00 uur kunt u de Eucharistieviering digitaal bijwonen en op woensdag een Rozenkransgebed. Eerst op facebook en even later op de website van de parochie.

Datum              Gemeenschap             Voorganger(s)
 Zondag 17 januari, 10:00 uur     Hoogeveen   A. de Lange en P. Wellen