In de Advent bereiden we ons voor op Kerstmis. Langzaam maar zeker groeit het licht op de Adventskrans om zo uiteindelijk te komen tot Het Licht der wereld, de geboorte van Gods Zoon.
Als voorbereiding op Kerstmis zal de gezamenlijke boeteviering dit jaar op zondag 16 december (3de zondag van de advent) plaats vinden in alle 3 geloofsgemeenschappen van onze parochie.

Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om persoonlijk ten overstaan van God boete te doen voor datgene wat ons bezwaard ten opzichte van Hem, in het eigen leven of in ons samenleven met elkaar.
Dit is mogelijk in een persoonlijk gesprek waarbij men vervolgens het Sacrament van Vergeving en Verzoening mag ontvangen. Van harte nodig ik u uit tot het maken van een afspraak. U kunt mij bereiken per telefoon: 0528-262756.

Pastoor Peter Wellen

230x230-1 * Ontvangen van het Sacrament van vergeving en verzoening