Dorenda Gies

Tijdens een viering in een volle kerk is op zondag is 30 september j.l. afscheid genomen van pastor Dorenda Gies.

Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in onze parochie is Dorenda per 1 oktober benoemd tot pastoraal werkster in de parochie H. Jacobus de Meerdere in NoordWest Friesland.

Van de kinderen kreeg Dorenda een fruitschaal, van de parochianen uit Meppel  een appelboom en van de gehele parochie een icoon van Sint Franciscus. Na afloop van de viering was er nog gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Dorenda.

De afscheidsviering vond plaats in de kerk van de parochie-locatie St. Stephanus in Meppel.
Naar de foto's...

230x230-1 Afscheidsviering van pastor Dorenda Gies