Omzieners

Het optreden vindt plaats op dinsdag 23 oktober a.s.. Het theaterstuk is geïnspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op elk levensterrein; arbeidsparticipatie, gezondheid, scholing, huisvesting etc.

Ervaringsdeskundigen brengen die kwetsbaarheid op een indringende manier en met een gezonde dosis humor over het voetlicht. Zo willen wij een gesprek op gang brengen over de vraag hoe de participatiesamenleving een waardige plaats kan bieden aan mensen in kwetsbare situaties.

"De OmZieners' wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting; een multicultureel theatercollectief van professionele theatermakers en mensen die in armoede leven. Samen brengen zij een theaterproductie van artistieke en inhoudelijk kwaliteit.

Het theaterstuk is een samenwerking met de Arme Kant van Meppel, de Protestantse Gemeente Meppel en de Diaconie van de RK Geloofsgemeenschap St.Stephanus en mede mogelijk gemaakt door Stichting Waarborgfonds Meppel.

'De OmZieners' is eerder te zien geweest in Hoogeveen.

Wij zien ernaar uit u te mogen ontvangen bij de voorstelling op 23 oktober. Na afloop gaan we graag met u in gesprek.

Datum: Dinsdag 23 oktober

Aanvang: 20.00 uur. (ontvangst vanaf 19.30 u)

Locatie: Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70, 7941 GK Meppel

Toegang: Gratis Vrije gift na afloop