Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Omzieners

Het optreden vindt plaats op dinsdag 23 oktober a.s.. Het theaterstuk is geïnspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op elk levensterrein; arbeidsparticipatie, gezondheid, scholing, huisvesting etc.

Ervaringsdeskundigen brengen die kwetsbaarheid op een indringende manier en met een gezonde dosis humor over het voetlicht. Zo willen wij een gesprek op gang brengen over de vraag hoe de participatiesamenleving een waardige plaats kan bieden aan mensen in kwetsbare situaties.

"De OmZieners' wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting; een multicultureel theatercollectief van professionele theatermakers en mensen die in armoede leven. Samen brengen zij een theaterproductie van artistieke en inhoudelijk kwaliteit.

Het theaterstuk is een samenwerking met de Arme Kant van Meppel, de Protestantse Gemeente Meppel en de Diaconie van de RK Geloofsgemeenschap St.Stephanus en mede mogelijk gemaakt door Stichting Waarborgfonds Meppel.

'De OmZieners' is eerder te zien geweest in Hoogeveen.

Wij zien ernaar uit u te mogen ontvangen bij de voorstelling op 23 oktober. Na afloop gaan we graag met u in gesprek.

Datum: Dinsdag 23 oktober

Aanvang: 20.00 uur. (ontvangst vanaf 19.30 u)

Locatie: Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70, 7941 GK Meppel

Toegang: Gratis Vrije gift na afloop

Aanmelden:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Het is niet verplicht maar wel aan te raden)
Pagina sluiten...


 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­