Bisdom berichten

Bisschop Ron van den Hout nodigt gezinnen uit voor de Eucharistie op zondag, een maaltijd, catechese en persoonlijke ontmoeting. Thema:  De Kerk als gezin - Het gezin als Kerk. Geïnteresseerde ouders en kinderen zijn van harte uitgenodigd!

Zondag 14 oktober 2018 in O.L.V. Visitatiekerk van Hoogeveen van 9.30 – 12.30 uur Blankenslaan Oost 2.

Voor de kinderen is een apart passend programma met Charlotte van der Werf–Legtenberg en Anja Eerhart als ervaren begeleiders.
De maaltijd met soep en brood is gezamenlijk en wordt verzorgd.

Opgave: via het bisdomhuis in Groningen, mw. Lisette Winter.
Het aantal kinderen en hun leeftijd graag vooraf aangeven.
Pagina sluiten...

230x230-1 Op Family Tour met onze bisschop