Op 29 april j.l. hebben wij na 8 jaar in een indrukwekkende viering afscheid genomen van pastor Józef Okonek.

Zijn collega pastor Dorenda Gies overhandigde hem passend bij de liturgie van deze 5e zondag van Pasen een wijnrank. Van de parochie Heilige Drie-eenheid ontving hij zijn grote wens: een keukenmachine.
Omdat er nog geld over was kan hij daarvoor eventueel een bijpassend kookboek aanschaffen.

Wij danken iedereen die een bijdrage gegeven heeft.

Namens parochiebestuur bestuur Piet Krijnen.
Pagina sluiten...

230x230-1 Cadeaus bij het afscheid van pastor Józef Okonek