Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

parochie Heilige Drie-Eenheid

Het parochiebestuur nodigt u allen van harte uit op zondag 27 mei vieren we in de R.K. kerk te Beilen het feest van de Heilige Drie-eenheid met de drie locaties; Sint Willibrord te Beilen, O.L.V. Visitatie te Hoogeveen en Sint Stephanus te Meppel.


Tijdens de feestelijke viering van woord, gebed en communie onder leiding van Pastor Gies staan parochianen van de drie geloofsgemeenschappen gezamenlijk stil bij de naamdag – en tevens de tweede verjaardag – van de Parochie Heilige Drie-eenheid. Het thema van de viering is “Barmhartigheid”. Op deze dag gaat er in onze parochie een diaconaal jaar van start. De muzikale ondersteuning voor deze viering wordt door een projectkoor van de drie locaties verzorgd.Dit jaar vindt het feest in de Sint Willibrordkerk te Beilen plaats: Hekstraat 40. Parkeren kunt u op het parkeerterrein tegenover de kerk. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom de dag te beginnen met een kop koffie/thee en iets lekkers. De viering begint om 11.00 uur. Tijdens deze viering is er een Kinderwoorddienst en oppas voor de allerkleinsten.
In Hoogeveen en Meppel is er deze zondag geen viering.


Programma:
10.00 uur Ontvangst met koffie/thee en lekkers
11.00 uur Viering van woord, gebed en communie
12.15 uur Soep en broodjes
13.00 uur Presentatie: Start diaconaal jaar
Voor de kinderen worden spelletjes geregeld
13.45 uur Borrel en groepsuitdaging
14.30 uur Afsluiting

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM.
WE REKENEN OP UW KOMST.
Pagina sluiten > > >


 

 

 

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­