Bonifatius

Het tweede jongerenweekend van het JongerenPlatform zal plaatsvinden in het park van het Bonifatiusheiligdom in Dokkum.

De boodschap van Bonifatius is nu niet minder actueel dan toen.

Ons leven heeft ook hier en daar een heilig eikje waarvan we niet graag afstand doen en welke boodschap brengen wij? The Messenger is daarom ons thema. Boodschappers van geloof, hoop en liefde in 2018. Maar ook pelgrims onderweg. Het is allemaal een deel van ons jongerenweekend, heb jij er een boodschap aan?

Leeftijd: 14 - 30 jaar
Eigen bijdrage: €35 (medewerkers €15)
Adres: Bronlaan 12, 9101 VS Dokkum
www.bisdomgl.nl