In het weekend van 8,9 en 10 juni a.s. zijn de jaarlijkse Bonifatiusdagen in Dokkum.

Thema dit jaar is ‘Geloof, Hoop en Liefde’. Het programma op zondag (10 juni) in de Bonifatiuskapel staat ook in het teken van het 25-jarig priesterjubileum van onze bisschop, mgr. Ron van den Hout. Dat belooft een extra feestelijke dag te worden met muziek, gasten en genodigden, ook uit Brabant.

Meer informatie over het programma in de volgende Bisdom Berichten.

230x230-1 Bisschopsjubileum en Bonifatiusdagen in Dokkum

De RK Parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies Sint Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.