­

In het weekend van 8,9 en 10 juni a.s. zijn de jaarlijkse Bonifatiusdagen in Dokkum.

Thema dit jaar is ‘Geloof, Hoop en Liefde’. Het programma op zondag (10 juni) in de Bonifatiuskapel staat ook in het teken van het 25-jarig priesterjubileum van onze bisschop, mgr. Ron van den Hout. Dat belooft een extra feestelijke dag te worden met muziek, gasten en genodigden, ook uit Brabant.

Meer informatie over het programma in de volgende Bisdom Berichten. 
Terug naar hoofdpagina...


 

230x230-1 Bisschopsjubileum en Bonifatiusdagen in Dokkum

Over onze parochie

De RK Parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies Sint Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.

 

 

­