Per 1 mei 2018 is Pastor J. Okonek benoemd tot Pastoor van Maria, Hertogin van Drenthe Parochie. Deze parochie omvat vier locaties: Barger Compascuum, Emmer Compascuum, Klazienaveen en Zwartemeer.

Wij wensen hem daar veel succes met zijn nieuwe taak als Pastoor.

Als R.K. Parochie Heilige Drie-eenheid willen wij hem op 29 april, bij de officiële afscheidsviering in Hoogeveen, een cadeau aanbieden. Wij vragen van u een vrijwillige bijdrage voor het cadeau, als dank voor alle jaren dat hij zich ingezet heeft voor de 3 parochiekerken en ook na de fusie van 2016 voor de Parochie Heilige Drie-eenheid.

In de weekenden van 8, 15 en 21/22 april staat in alle drie de kerken, Meppel, Hoogeveen en Beilen een bus waar u uw gift in kunt doen.

Ook kunt u een bijdrage doen per bank NL05 INGB 0000 9045 52 ten name van RK Kerk OLV Visitatie. Als kenmerk vermelden: Kado Pastor J.Okonek. Graag overmaken voor 20 april 2018.

Namens het bestuur van Parochie Heilige Drie-eenheid
Piet Krijnen.
Pagina sluiten...

230x230-1 Afscheidscadeau voor Pastor J. Okonek

De RK Parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies Sint Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.