Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

Per 1 mei 2018 is Pastor J. Okonek benoemd tot Pastoor van Maria, Hertogin van Drenthe Parochie. Deze parochie omvat vier locaties: Barger Compascuum, Emmer Compascuum, Klazienaveen en Zwartemeer.

Wij wensen hem daar veel succes met zijn nieuwe taak als Pastoor.


Als R.K. Parochie Heilige Drie-eenheid willen wij hem op 29 april, bij de officiële afscheidsviering in Hoogeveen, een cadeau aanbieden. Wij vragen van u een vrijwillige bijdrage voor het cadeau, als dank voor alle jaren dat hij zich ingezet heeft voor de 3 parochiekerken en ook na de fusie van 2016 voor de Parochie Heilige Drie-eenheid.


In de weekenden van 8, 15 en 21/22 april staat in alle drie de kerken, Meppel, Hoogeveen en Beilen een bus waar u uw gift in kunt doen.


Ook kunt u een bijdrage doen per bank NL05 INGB 0000 9045 52 ten name van RK Kerk OLV Visitatie. Als kenmerk vermelden: Kado Pastor J.Okonek. Graag overmaken voor 20 april 2018.


Namens het bestuur van Parochie Heilige Drie-eenheid
Piet Krijnen.
Pagina sluiten...


 

230x230-1 Afscheidscadeau voor Pastor J. Okonek

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­